El passat dijous 11 de juny a les 19.00 hores vam assistir a la inauguració de l’exposició «Escriptures. Símbols, paraules, poders», celebrada al Museu de Cultures del Món i en la qual hi hem contribuït com a proveïdors de serveis de traducció i de revisió. L’exposició es podrà visitar fins el 31 de gener de 2016 en aquest museu del Born barcelonès.

La presentació la va dur a terme Josep Lluís Alay, director del museu, Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació i el comissari de l’exposició, el lingüista expert Miguel Peyró, qui va prendre el rol de guia de màxim nivell i ens va oferir als assistents una fantàstica introducció a les peces que s’exposen en aquesta aportació del Museu de Cultures del Món a la cultura de la ciutat. Resulta realment impressionant gaudir de peces que suposen autèntiques fites de la història de l’escriptura, com les tauletes administratives sumèries, esteles funeràries egípcies o vasos maies.

L’exposició «Escriptures. Símbols, paraules, poders» és un recorregut per les cultures del món i els diferents usos de l’escriptura com a mitjà de comunicació. A més, suposa una oportunitat magnífica per gaudir d’aquest museu jove situat al carrer Montcada, un dels més emblemàtics de la Ciutat Comtal. Des d’Ontranslation només podem mostrar el nostre més sincer agraïment per haver comptat amb nosaltres per a formar part d’aquest acte, que sens dubte marcarà l’inici d’un seguit d’èxits per al Museu de Cultures del Món barcelonès.

T’ha agradat el nostre post? Rep la nostra newsletter mensual amb el millor contingut del nostre blog.

Posts relacionats: Revisión de galeradas: la importancia del contexto Anna Fons: «El sector cultural en España tiene que reinventarse para sobrevivir.»