Aquest any, Sant Jordi ha estat especial. Llevar-se un diumenge i veure la ciutat plena de roses no té preu, com tampoc no en té poder dedicar tot el dia a trobar el teu llibre preferit i assistir als esdeveniments que inunden Barcelona d’alegria. És normal que amb aquest ambient es batessin tots els rècords de vendes de llibres. A veure si es mantenen durant l’any!

Nosaltres ho hem volgut celebrar amb el nostre concurs St. Jordi 2017, regalant cultura (com no podia ser de cap altra forma). Així doncs, vam organitzar un concurs a les xarxes socials perquè els nostres amics i les nostres amigues poguessin participar en el sorteig d’un llibre que podien triar d’entre els més venuts de Sant Jordi. Vam penjar fragments d’un llibre que a tots ens encanta a l’oficina i havien d’endevinar de quin es tractava. Moltíssimes persones van descobrir, amb només les dues primeres pistes, que es tractava de El Petit Príncep! Si és que tenim unes amistats molt lectores; n’estem molt orgullosos! D’entre els que van participar i van endevinar el títol (tots, de fet), l’afortunada guanyadora del concurs St. Jordi 2017 va resultar ser l’Eva Puigiví, que, molt emocionada, va escollir Patria, de Fernando Aramburu.

Tan aviat com tinguem la foto amb l’enorme somriure de l’Eva sostenint el seu premi la compartirem amb tot el món! Nosaltres ja esperem ansiosos que arribi el pròxim Sant Jordi. I vosaltres?