Comptem amb els millors clients

Els nostres clients serien l’orgull de qualsevol agència de traducció. Empreses de referència en àmbits tan diversos com la biotecnologia, el turisme o el sector jurídic que ens fan créixer dia a dia com a professionals. Nosaltres els proporcionem els nostres serveis i els donem solucions a les seves necessitats comunicatives, però ells també deixen la seva empremta a la nostra feina.

Aquí us presentem els àmbits d’especialització en els quals treballem i alguns clients que s’hi agrupen dins de cadascun:

 

Turisme i hostaleria:

El turisme i l’hostaleria són un dels motors del nostre país. Tenim una àmplia experiència en traducció de llocs web d’hotels, en la traducció i revisió de newsletters promocionals i en la traducció de cartes de restaurant.

Biotecnologia:

La biotecnologia és un sector que presenta un immens potencial en el nostre país. Nosaltres ajudem els nostres clients a posicionar-se en el mercat a través de la traducció de catàlegs de productes, la traducció d’informes especialitzats o la traducció de notícies pròpies del sector.

Indústria:

La indústria és un dels sectors que presenta una major especificitat tècnica i temàtica, per això han comptat amb els nostres serveis per traduir dossiers, manuals d’ús o especificacions tècniques.

Jurídic:

La traducció jurídica s’alça com una especialitat en si mateixa. Per aquest sector hem traduït, entre d’altres, certificats de matrimoni, contractes de prestació de serveis, contractes d’arrendament, sentències, documents notarials o declaracions.

Ecommerce:

El sector internacional por excel·lència. Hem col·laborat en la internacionalització d’un gran nombre de botigues online, proporcionant els nostres serveis de localització, redacció SEO i atenció al client localitzada.

Agències de comunicació:

La comunicació s’estableix com a base pel correcte funcionament de tot. Nosaltres hi contribuïm amb la traducció de continguts per a xarxes socials, la traducció de campanyes de màrqueting, i molt més.

Urbanisme-Immobiliari:

El sector urbanístic i immobiliari ha estat un dels gegants del nostre país. Per aquest àmbit hem realitzat la traducció de fitxes d’immobles, la traducció de llocs webs especialitzats o la traducció d’informes per a projectes de construcció o rehabilitació d’immobles.

Transitari:

El sector transitari és clau pel correcte desenvolupament de qualsevol empresa. Tenim clients destacats dins d’aquest sector pels quals hem realitzat la localització dels seus llocs web, la traducció de les seves campanyes de promoció o la traducció de les especificacions dels seus serveis.

Institucional:

L’àmbit institucional és un dels grans creadors d’informació. Per això la nostra feina amb institucions de diversos perfils és constant. Durant aquesta feina amb institucions hem dut a terme traduccions d’informes, la traducció de cartes institucionals, la traducció de programes culturals o la traducció del contingut informatiu d’exposicions de tot tipus.

Vols saber què fem a la teva empresa de traducció de confiança?

SERVEIS