Comptem amb els millors aliats

Compartim coneixements i experiències amb partners especialistes en àrees complementàries als serveis d’Ontranslation. Així és com aconseguim sinergies que ens ajuden a donar als nostres clients un servei integral.

Estem tan orgullosos de treballar amb ells, que no ens importa dedicar-los-hi tooota una pàgina de la nostra web. Aquests són els nostres partners:

xoo-studio

Xoo Studio és un estudi de disseny gràfic de Terrassa amb l’envergadura d’una agència. La Silvia i la Montse són l’ànima que  el mantenen viu. La seva passió per la feina ben feta i un compromís decidit a ampliar fronteres fa que siguem uns companys de viatge ideals.

digital-bakers-logo

Digital Bakers són els millors pastissers digitals. Preparen pastissos que ningú pot rebutjar i potser per això són els millors en màrqueting online. Ja portem diversos anys amb ells de la mà de l’Ana i en Julio i esperem que en siguin molts més perquè estem molt contents de tenir-los al nostre costat.

SpeakersLab.es és la teva agència d’experts en presentacions: així de fàcil, així de cert. Sota la direcció de l’Iván, capaç de convèncer a qualsevol de qualsevol cosa si li dones cinc minuts a la palestra, fan de les presentacions tota una ciència. El seu amor per la comunicació és el que fa que portem junts des dels inicis.

ontraining-formación-en-comunicación-e-idiomas-para-empresas

Ontraining és… què dir del nostre cosí! Ontraining és l’escola de comunicació que t’obrirà les portes a l’excel·lència a partir de cursos específics en habilitats comunicatives professionals, sigui l’idioma que sigui. S’ha de reconèixer, anem de la mà en això d’eliminar barreres comunicatives. I junts seguirem fins al final.

meetbcn-logo

Meet BCN ha estat la nostra casa des que vam néixer. Probablement el centre de coworking amb més encant de Barcelona i el que sens dubte té la millor gestora i fundadora, IsaUn dia de feina a Meet és un dia de feina en família, així que ja us podeu imaginar que poc ens costa aixecar-nos els matins per anar a treballar!

Aquests són alguns dels nostres partners més destacats, però no es tracta d’un club tancat ni molt menys. Qualsevol de vosaltres pot ser partner d’Ontranslation, simplement heu de demostrar un compromís clar amb la comunicació i la voluntat de traspassar aquelles barreres lingüístiques i comunicatives que impedeixen arribar a tothom. Converteix-te en el nostre partner i gaudeix de les millors condicions cada vegada que contractis els nostres serveis.

Vols saber què fem a la teva empresa de traducció de confiança?

SERVEIS