Tal dia com avui, 15 de novembre, però de fa tres anys, Ontranslation va sortir de l’ou i va començar a agitar les ales. Al principi era lletja i malgirbada, es mostrava dubtosa i primerenca, però no va tardar en guanyar confiança i ara vola amb fermesa, bonica i decidida cap a un límit que no contempla perquè no existeix…

D’acord, ja paro. Us estava prenent el pèl al i principi feia gràcia, però em preocupa que realment us ho pugueu creure. Ni al principi va ser així ni Ontranslation és un ocell, però quedava tot molt bonic, oi que sí? La veritat és que avui fem tres anys perquè durant tot aquest temps i des del minut zero ho hem donat tot per a sortir endavant i oferir sempre la nostra millor versió, per així poder complir sempre amb la nostra premissa d’excel·lència: qualitat i confiança. La confiança que donem i la confiança que ens donen.

Tot això és recíproc; el nostre compromís, juntament amb el dels col·laboradors i els clients, fa que la roda segueixi girant i que a mesura que anem creixent, la qualitat no es perdi pel camí. Així que no intenteu amagar-vos perquè ningú se’n salva, no hi ha innocents. Això és una cosa de tots i per això us donem les gràcies, perquè sense vosaltres avui no hi hauria res a celebrar. Perquè sense vosaltres…no som el mateix.

Crideu ben fort: PER MOLTS ANYS!