El pròxim dijous 31 de març de 2016 se celebra la vintena edició de l’eComm&Beers-BCN! Exacte, ja hi ha hagut vint edicions d’aquest esdeveniment dedicat als professionals del comerç electrònic! En aquesta ocasió tornem a la nostra seu original, de manera que l’esdeveniment tindrà lloc a les 19:00, al Mobile World Center, carrer de Fontanella 2.

A aquest eComm&Beers-BCN se’ns presenta un programa especial basat en una sèrie de xerrades que tractaran diversos aspectes del comerç electrònic. Entre els ponents podrem trobar actors del sector tan interessants com ara Gonzalo Pérez Gasca (Carritus Technology), Sergi Figueres (Worldcoo), Iván Esteller (Unicef) i Arnault Sablier (Global-e).

L’eComm&Beers-BCN és un esdeveniment mensual per a professionals que desenvolupen la seva activitat al voltant del comerç electrònic i que se celebra a Madrid, Sevilla i Barcelona. L’objectiu principal és conèixer gent amb qui compartir informació i experiències a través d’un conjunt d’activitats en què, sobretot, es fomenta la participació dels assistents.