Postreu-vos als peus de Francesc Rojas i Ángela Lora perquè ells, i només ells han estat capaços de resoldre el misteri. Només ells són dignes del nostre regal, l’enhorabona!

Concretament, Ángela Lora s’ha endut L’increïble viatge del faquir que va quedar atrapat en un armari d’Ikea, de Romain Puerto i Francesc Rojas ha aconseguit fer-se amb La veritat sobre el cas Harry Quebert, de Joël Dicker.

Volem destacar el paper que han jugat en aquesta trama els guardians. La Maria Eugènia, de la Calçats Ramos, que custodiava el llibre de Joël Dicker, i el Sebastián, d’El Trentasis, que custodiava el llibre Romain Puerto.

Des d’Ontranslation i Meet BCN els donem l’enhorabona als guanyadors i les gràcies als guardians; sense ella això no hauria estat possible. Si algú de vosaltres necessita deixar una forta petjada o omplir-se l’estómac de delícies casolanes i a bon preu ja sabeu on anar, a El Trentasis per a la primera i a Calçats Ramos per a la segona. O si sou molt fins podeu provar-ho al revés.

Esperem que, guanyadors o no, tots hagueu gaudit d’un Sant Jordi espectacular.

Moltes gràcies a tots per a participar-hi!