Ontranslation col·labora amb diegocoquillat.com

Ontranslation  col·labora a diegocoquillat.com —el diari electrònic de noves tecnologies i innovació per a restaurants— amb aquest article sobre la importància de la intel·ligència cultural per al màrqueting de restaurants. No us ho perdeu! Hi podreu trobar uns quants consells per adaptar les estratègies de promoció dels restaurants a les cultures amb què interactuen i aconseguir que tinguin èxit.

Voleu aprendre una mica més sobre la intel·ligència cultural? Doncs feu clic i descobriu tot el que s’ha de saber sobre aquesta habilitat específica tan important avui dia.

Sobre l'autor

Oscar Nogueras

Es el CEO de Ontranslation y dedica algunos ratos libres a escribir en este blog para compartir sus conocimientos sobre internacionalización, cross-border ecommerce y Traducción SEO. No es para menos, ya que entre su formación cuenta con una licenciatura en filología inglesa, un máster en tradumática, un posgrado en elearning y un MBA. En definitiva, una declaración de intenciones donde la cultura y los idiomas se sirven mezclados, no agitados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

POSTS RELACIONATS

+ Veure totes les publicacions