Torna l’eComm&Beers-BCN! i Ontranslation el copatrocina de nou juntament amb Noelia Ruiz (EGI Comunica) i Isabel Pérez (Meet BCN). L’acte tindrà lloc a l’auditori del Mobile World Center de Barcelona, al carrer de Fontanella núm. 2, a les 17.00 hores.

Aquesta edició de l’eComm&Beers Barcelona serà la més llarga fins ara! Durant les més de tres hores de durada —de 17.00 a 20.15 hores—, se centrarà en les principals plataformes OpenSource per a ecommerce, analitzant-les des de dues perspectives: la tècnica  —enfocada a funcionalitats i possibilitats tècniques— i la pràctica —enfocada a aplicacions d’aquestes plataformes i tecnologies al món de l’ecommerce. Aquesta edició serà especial no només per la durada, sinó també per l’estructura inèdita del programa. Als veterans potser no els hi xoca tant, però sempre va bé una mica d’aire fresc! Podeu consultar-ho amb més detall aquí.

eComm&Beers és un acte mensual organitzat per BrainSINS per a professionals que duen a terme la seva activitat en l’entorn de l’ecommerce, que ja es celebra a Madrid, Sevilla i Barcelona. L’objectiu principal és conèixer gent amb qui compartir informació i experiències a través d’un conjunt d’activitats on, sobretot, es fomenta la participació dels assistents.

Us hi esperem!