Torna l’eComm&Beers-BCN!, i Ontranslation el copatrocina de nou amb la Noelia Ruiz (EGI Comunica) i la Isabel Pérez (Meet BCN). L’acte se celebrarà el proper dilluns 18 de maig a l’auditori del Mobile World Center de Barcelona, carrer de Fontanella 2, a les 19:00 hores.

Aquesta edició de l’eComm&Beers-BCN se centrarà en l’eFood, o ecommerce d’alimentació, un sector que es caracteritza per la gran varietat de les seves peculiaritats, que depenen del producte amb què treballi cada negoci. Podrem conèixer els diferents aspectes de l’eFood (com la gestió de la logística, el potencial del sector i el paper de les aplicacions mòvils) de la mà de ponents professionals experts en ecommerce d’alimentació, com Jaume Gomà (Ulabox), Marta Esteve (SoySuper) i Julián Sánchez (Caprabo), entre d’altres.

eComm&Beers-BCN és un acte mensual per a professionals que desenvolupen la seva activitat entorn l’ecommerceque ja se celebra a Madrid, Sevilla i Barcelona. L’objectiu principal és conèixer gent amb qui compartir informació i experiències a través d’un conjunt d’activitats en les quals, sobretot, es fomenta la participació dels assistents.

Us hi esperem!