Torna l’eComm&Beers-BCN, el primer de l’any! I Ontranslation el copatrocina de nou amb Noelia Ruiz (BrainSINS) i Isabel Pérez (Meet BCN). L’esdeveniment es durà a terme el pròxim dijous 21 de gener a l’auditori del Mobile World Center de Barcelona, al carrer de Fontanella n.2, a les 19.00.

Aquesta edició de l’eComm&Beers-BCN se centrarà en el desenvolupament d’una bona estratègia per aconseguir que els ecommerce venguin més i millor durant l’any 2016. Podrem conèixer diferents consells i estratègies per optimitzar els resultats d’una botiga en línia gràcies a les ponències de professionals del sector, com Virginia Hernández (Showroomprive), Eloy Mariaud (Imaginarium), Melchor de Palau (Comercia Global Payments) entre d’altres.

L’eComm&Beers-BCN és un esdeveniment mensual per a professionals que desenvolupen la seva activitat a l’ecommerce que es duu a terme a Madrid, a Sevilla i a Barcelona. L’objectiu principal és conèixer gent amb la qual compartir informació i experiències mitjançant un conjunt d’activitats, sobretot, es fomenta la participació dels assistents.

Us hi esperem!