Torna l’eComm&Beers-BCN!, i Ontranslation el copatrocina de nou juntament amb Noelia Ruiz (EGI Comunica) i Isabel Pérez (Meet BCN). L’acte se celebrarà el proper dijous 3 de juliol a les 19.30 hores al Club Tennis de la Salut.

Aquesta edició de l’eComm&Beers Barcelona se centrarà en el Mobile Commerce i la importància que té per l’eCommerce, ja que és una àrea amb un gran potencial que s’estén com el futur del sector. Comptarem amb la presència de diversos ponents, com Amine El Azizi (Imprify App), Marc Borrell (Bemobilei d’altres participants pendents de confirmació.

Hem de remarcar el que és especial d’aquesta edició, perquè a banda de canviar el lloc on se celebrarà, hi haurà un sopar a posteriori. Un autèntic banquet per només 15 euros!

eComm&Beers-BCN és un acte mensual organitzat per BrainSINS per a professionals que desenvolupen la seva activitat entorn l’ecommerce, que ja se celebra a Madrid, Sevilla i Barcelona. L’objectiu principal és conèixer gent amb qui compartir informació i experiències a través d’un conjunt d’activitats on, sobretot, es fomenta la participació dels assistents.

Us hi esperem!