Ontranslation copatrocina l’11è eComm&Beers-BCN

/, Uncategorized @ca/Ontranslation copatrocina l’11è eComm&Beers-BCN

Ontranslation copatrocina l’11è eComm&Beers-BCN

Torna l’eComm&Beers-BCN! i Ontranslation el copatrocina de nou juntament amb Noelia Ruiz (EGI Comunica) i Isabel Pérez (Meet BCN). Atenció, però, torna amb novetats. Canviem de seu! En aquesta ocasió l’acte se celebrarà el pròxim dimecres 11 de febrer a l’auditori del Mobile World Center de Barcelona, Carrer de Fontanella 2, a les 19.30 hores. 

Aquesta edició de l’eComm&Beers Barcelona es centrarà en les principals tendències d’eCommerce que veurem el 2015, segons un resultat realitzat per BrainSINS després d’enquestar a 90 professionals del sector. Comptarem amb la presència de diversos ponents, com Xavi Comella (TEXTURA), Alex Vallbona (Birchbox), Inés Urés (Groupalia) i Cristian Pi (AD-Pure).

eComm&Beers és un acte mensual organitzat per BrainSINS per a professionals que duen a terme la seva activitat en l’entorn de l’ecommerce, que ja es celebra a Madrid, Sevilla i Barcelona. L’objectiu principal és conèixer gent amb qui compartir informació i experiències a través d’un conjunt d’activitats on, sobretot, es fomenta la participació dels assistents.

Us hi esperem!

By |2019-07-31T15:28:47+02:00Gener 28th, 2015|Així som, Uncategorized @ca|0 Comments

Leave A Comment