El divendres 29 de gener vam assistir al CAEC Startups & Networking, un esdeveniment organitzat pel Centre Associatiu d’Emprenedors de Catalunya que es va dur a terme a la seu del mateix Centre. En aquest esdeveniment per a emprenedors vam poder gaudir de les presentacions de les diverses start-ups i de la ponència d’Andra Domnici, CEO de Takkmama.

Però l’autèntica festa del CAEC Startups & Networking va començar quan va arribar el moment del networking (pròpiament dit). El plantejament digital d’aquesta fase de l’esdeveniment feia molt bona pinta a nivell teòric: s’animava els participants a descarregar-se l’aplicació Up to you, una aplicació interactiva per a esdeveniments, congressos i festes. Malauradament, pel que fa a la pràctica, va acabar sent un desastre ja que, a causa de la gran afluència del públic, la xarxa de Wi-Fi i dades es va col·lapsar.

No obstant això, hi ha una solució per a tot. Una solució que, en aquest cas, es va presentar de manera dinàmica. Un speed networking en què cada persona va disposar de dos minuts i mig per aconseguir el telèfon o l’adreça electrònica del seu interlocutor i, amb sort, trobar l’amor. Nosaltres vam tenir l’oportunitat d’aconseguir molts contactes (entre altres coses perquè, com que comptàvem amb dos representats, els dos minuts i mig passaven a ser cinc), així que podem afirmar que va ser una tarda molt productiva.

No us perdeu la pròxima edició de CAEC Startups & Networking. És altament recomanable!