La propera setmana, concretament els dies 4 i 5 de juny, tindrà lloc la quarta edició del BizBarcelona, el saló per excel·lència dels emprenedors, els start-up i les PIMEs. Com no podia ser d’una altra manera, i per tercer any consecutiu, Ontranslation hi anirà de visita.

El nostre primer cop va ser el 2012. D’aquella ocasió el que més val la pena recordar és la conferència sobre màrqueting de guerrilla per a PIMEs, l’Speed Networking organitzat per PIMEC i el vídeo pitch protagonitzat per l’Alba i el Nacho, antics companys d’Ontranslation.

El 2013 també hi vam anar carregats d’il·lusió i el que més ens va sorprendre gratament va ser la conferència realitzada per Eleuterio Tortosa (director de grans clients en servei de la informació i màrqueting per a Aragó i les Balears a CESCE),  que va deixar una gran frase pel record: «les empreses que tenen millors resultats són les que exporten, i quant més exporten, millors resultats tenen».

Ja el 2014, a una setmana i escaig de la nostra quarta visita a l’acte, el que més ganes tenim aquesta ocasió és assistir a la conferència «Técnicas innovadoras para detectar tendencias y nuevas necesidades», presentada per Emma Pivetta, i de veure què tal els ha quedat la nova àrea d’aquest any, BizExporta, centrada en la internacionalització.

Ens veiem allà!