Interpretació

Una mala traducció és un mal negoci.

  • Et fa por anar a una fira internacional del teu sector perquè et preocupa no poder comunicar-te amb els visitants?

  • Has desaprofitat oportunitats de tancar grans operacions per no conèixer l’idioma del teu interlocutor?

  • Et perds la meitat de la informació de les ponències quan vas a les convencions que més t’interessen?

Les oportunitats hi són, disposades perquè els més preparats les aprofitin. No les perdis, perquè l’èxit de la teva empresa pot estar aquí i només necessites algú que t’ajudi a establir aquests ponts de comunicació.

Si et deixes acompanyar pels nostres intèrprets, veuràs que:

  • Un intèrpret no és una màquina de traduir, és una persona que treballa ajudant a persones, motiu pel qual el tracte serà pròxim i humà, perquè la bona comunicació entre tots dos és essencial.

  • Coneix l’idioma i també el tema que necessites tractar, perquè si no sap de què parles, és impossible que et sigui útil.

  • Sap estar on s’ha d’estar, perquè és part de la seva feina adaptar-se a l’entorn, és igual si és un acte institucional rigorós o una trobada informal.

Creies que només hi havia un tipus d’interpretació?

Doncs no. Cada context de comunicació requereix un tipus d’interpretació i un especialista determinat. Nosaltres te’ls oferim tots:

Interpretació simultània que et permetrà, en temps real, comunicar-te en un altre idioma amb persones que trobis en reunions, conferències o seminaris a través de l’intèrpret millor qualificat per acompanyar-te en aquesta tasca

Interpretació consecutiva, en la qual l’intèrpret prendrà notes d’un orador que tu no entens per traduir després el contingut de la roda de premsa, la reunió o la negociació.

Interpretació d’enllaç, perquè persones que parlen en diferents idiomes puguin accedir a serveis públics o privats com hospitals, comissaries, escoles, oficines d’estrangeria, etc.

Llevo más de tres años utilizando los servicios de Ontranslation, ¡y lo volvería a hacer!

Isabel, Barcelona Activa

La agilidad de la respuesta a mi demanda en Ontranslation ha sido óptima, así como la coordinación y seguimiento de mi proyecto.

Gemma, Biocat

Nos gusta Ontranslation por la comodidad, facilidad, buen trato y rapidez que ofrecen.

Sergi, Giny

Descarrega’t el nostre catàleg per a obtenir més informació de tots els nostres serveis

Converteix-nos en la teva empresa de traducció de confiança