Revisió i correcció

Saltar-se una revisió final pot arruïnar el teu projecte.

  • T’ha passat alguna vegada que quan reps els teus 3.000 fullets descobreixes una falta d’ortografia?

  • O un mala maquetació ha fet que la inserció d’un article d’última hora hagi desequilibrat tota la composició del teu catàleg?

  • Quan has vist el teu vídeo publicat en un altre idioma, et comenten que té una connotació negativa que no era la prevista?

  • O que en el packaging del teu producte us heu deixat d’incloure-hi un dels requisits legals per poder-lo treure al mercat?

Si encara no t’ha passat, pot passar-te qualsevol dia. Perquè la revisió i la correcció que donen validesa a un document final suposen una responsabilitat que requereix de temperància i coneixement. Una cosa que en moltes ocasions no tenen les persones que, arrossegades per l’estrès, prenen aquestes decisions.

Para nuestra compañía, Ontranslation es el partner ideal con el que contar en un proceso de internacionalización. Ir acompañado de alguien capaz de gestionar las vicisitudes idiomáticas que suponen el desarrollo de un producto para más de cuarenta países es fundamental en un plan de desarrollo empresarial. El estar en contacto con cada vez más clientes de regiones diferentes exige comprensión pero también una gestión profesional de calidad. Ahí es donde Ontranslation nos funcionó y nos sigue funcionando.

Raúl, Ameurop

Si ens envies els teus documents per revisar gaudiràs de:

  • La tranquil·litat de saber que una responsabilitat tan gran recau en algú realment expert i preparat per aquest fi.

  • L’ajuda de lingüistes, maquetadors i dissenyadors per revisar tant el text com la forma.

  • L’elecció d’una versió neta o amb control de canvis, el que a tu et sigui més còmode.

El que més ens agrada és el tracte que rebem per part del responsable de la nostra compta.

Raimon, Giny

Ontranslation es la empresa de traducción de Grupo Sagardi desde hace más de un año y medio. A lo largo de este tiempo nos han demostrado su gran profesionalidad, rapidez y brillantez en todos sus trabajos.

Aroa Bartomeu, Grupo Sagardi

El servicio de traducción de Ontranslation siempre ha sido impecable, ¡la calidad de sus traducciones así como el trato personal y humano es inmejorable!

Verónica García, Reimagine Food

Descarrega’t el nostre catàleg per a obtenir més informació dels nostres serveis.

Converteix-nos en la teva empresa de traducció de confiança