Serveis de traducció

Una mala traducció és un mal negoci.

  • Imagina’t els problemes que pots crear als teus clients si les instruccions del teu producte són impossibles d’entendre.

  • Les reclamacions que hauràs de gestionar si les condicions de lliurament expressen el contrari d’allò que en realitat és.

  • I com es ressentirà la teva imatge si la teva campanya inclou una frase que és ofensiva en una altra cultura.

  • O la gran quantitat de diners que estàs perdent perquè la teva campanya d’Adwords no s’ajusta a les paraules clau del país on la intentes difondre.

Una mala traducció perjudica la teva imatge i el teu negoci. Una mala traducció et pot sortir molt cara. Traduir és una cosa seriosa. I així ens ho prenem.

Si ens encarregues la teva traducció aconseguiràs:

  • La tranquil·litat de comptar amb un nivell d’excel·lència que combina experts d’alta qualificació amb sistemes de qualitat interns.

  • El més ampli espectre d’idiomes perquè l’idioma d’origen i l’idioma meta no siguin un obstacle per al creixement del teu projecte.

  • L’agilitat que ens permet adaptar-nos a la teva urgència sense posar en perill la qualitat del teu  projecte.

  • La comoditat d’un tracte humà i personalitzat per a connectar amb les teves necessitats reals i ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

Tal y como reza su slogan, trabajar con Ontranslation «no es lo mismo», y lo podemos decir en primera persona. A lo largo de los últimos años les hemos encargado diversas traducciones y la experiencia no ha podido ser más satisfactoria. Contestan muy rápido a la petición del presupuesto, la atención al cliente es excelente y lo más importante, la traducción la llevan a cabo traductores profesionales especializados, por lo que tenemos plena confianza en la calidad del trabajo que se nos entrega. Ontranslation es, sin duda, una muy buena opción si buscas un servicio eficiente, profesional y transparente.

Isabel Pérez, MeetBCN

Poder traduir és poder traduir qualsevol document

Tant se val el tipus de text que hagis que traduir perquè estem preparats per a totes les especialitats.

Traducció de textos generals com: material de màrqueting (anuncis, fullets), de comunicació interna (memòries, informes), o informatius (articles, notes de premsa, blogs).

Traducció web i SEO, que no només es fixa en els textos, sinó que també aplica els principis del SEO per tal d’aconseguir més visibilitat en els cercadors i major nombre de visites d’altres països.

Traducció de textos tècnics o específics que contenen terminologia molt específica sobre un tema molt concret i estan dirigides a professionals que coneixen aquest argot tècnic.

Traducció jurada de documents oficials segellades per un traductor jurat autoritzat pel Ministeri d’Afers Exteriors (MAE), que actua com un notari fent-la vàlida davant d’institucions oficials i administracions públiques.

El proyecto era complejo y se ha realizado con total trasparencia para los usuarios. En este proyecto os habéis adaptado muy bien a nuestra forma de trabajar y a las exigencias de nuestros usuarios.

Sara Trujillo, Marmedsa

Contratamos los servicios de Ontranslation para un proyecto concreto y quedamos gratamente sorprendidos y muy satisfechos por su eficiencia, rapidez y excelente trato al cliente. Desde eso seguimos confiándoles todas nuestras necesidades de traducción.

Eva Sosa, Melon District

Ontranslation és garantia de qualitat i eficiència. Lligant el món amb les seves traduccions, Ontranslation comunica all around the world!

Gemma Rubí, HVD

Descarrega’t el nostre catàleg per a obteir més informació de tots els nostres serveis

Converteix-nos en la teva empresa de traducció de confiança