Networking: «¡Tenemos chico nuevo en la oficina!» Woman 2.0

Doncs sí! Des de fa unes poques setmanes sóc un nou membre de l’equip  d’Ontranslation. I per començar vaig tenir el meu primer networking el passat 7 de setembre. Per sort vaig anar molt ben acompanyat per dues grans amigues d’Ontrans la Isabel de Meet BCN i la fotògrafa Carolina Sainz.

En aquesta ocasió vam anar al Velodromo del carrer Muntaner. Allà s’organitzava com cada primer divendres de mes el Founder Friday de  Woman 2.0. Les dues emprenedores encarregades d’explicar les seves vivències van ser Sindhu Joseph (cofundadora de Cognicor) i Laia Rosich (Cofundadora de Quality Time Lab).

Després, amb una Moritz a la mà vaig començar a parlar amb els assistents. És molt curiós veure com es van produint els diferents contactes entre la gent. Realment com si estiguessis a la barra d’una discoteca i volguessis ballar amb alguna noia en concret. Has d’anar directe i decidit a parlar amb la gent per explicar el teu projecte i escoltar els dels altres. Vaig tenir la sort de poder conèixer la Cristina Zamora de be selectus. També la Eva Soldino de Tribus, la Marta de Tianvi, el ja conegut Xavi López de Linguic o la Belén Jordana d’ Adventure for Sharing, qui explicava amb il·lusió el seu nou projecte relacionat amb el món dels esports.

Vaig marxar amb unes quantes targetes a la cartera de companys que qui sap si seran futurs col·laboradors o clients.

Una experiència divertida, apassionant i que no et deixa indiferent. Una manera original d’acabar la setmana i marxar amb regust mig festiu de la jornada laboral.

Ens veiem al proper networking! Espero trobar-t’hi!

Marc

Una respuesta a “Networking: «¡Tenemos chico nuevo en la oficina!» Woman 2.0”

  1. Marshall dice:

    Good post. It is smart for those starting to learn about social media marketing to read this.

    http://allin1panel.com/blog/9-facts-everyone-know-social-media-marketing/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

POSTS RELACIONADOS

+ Ver todas las publicaciones