Networking: El Getting Contacts de les oportunitats. Barberà del Vallès

El passat 26 de setembre vaig anar al Getting Contacts de Barberà del Vallès. Després d’aixecar-me, agafar el tren i un cop allà un taxi, em vaig trobar al Nodus Barberà, un centre de negocis una mica allunyat del centre de la ciutat.

Quan ja estàvem tots els participants numerats (nosaltres lluíem un gran 85 de color groc), vam poder escoltar una mena d’entrevista, estil late night show, entre Juanjo Villalobos, gerent de Getting Contacts, i Manel Reyes, autor de “Les 4 lleis de les oportunitats”. D’aquesta entrevista aprenguérem que les oportunitats sempre hi són i les has de saber aprofitar o un altre ho farà per tu. Llavors, motivats per les oportunitats que amb seguretat teníem davant vam passar a la sala on es desenvoluparia el networking.

I com tots els networkings va ser cansat, a la vegada que divertit i sorprenent. Targeta amunt i targeta avall, dossier corporatiu per una banda o tríptic d’empresa per l’altre. I aigua, sobretot molta aigua per poder parlar i parlar sense que la gola se’ns assequés. Allà vam poder conèixer a gent de diferents empreses com: Prodigitalweb, Latitude92, Reexporta, Beecubu, Main Backoffice, XYL, Reitel, De-goma i molts d’altres.

L’experiència a Getting Contacts va ser molt positiva, però direm que el suposat coffe break es va convertir en un water break. Sempre hi ha coses a millorar i una mica de cafè i un parell de pastes les haguéssim agraït. És més agradable treballar amb alguna cosa a la panxa, no?

La tornada va ser diferent a l’anada. El tren i el taxi es van convertir en el cotxe de la Judit de Prodigitalweb, que molt amablement em va portar cap a casa. Com va dir el senyor Reyes, les oportunitats tenen data de caducitat i s’han d’aprofitar. En resum, davant del dubte, actua!

Marc Ortiz

Acerca del autor

Oscar Nogueras

Es el CEO de Ontranslation y dedica algunos ratos libres a escribir en este blog para compartir sus conocimientos sobre internacionalización, cross-border ecommerce y Traducción SEO. No es para menos, ya que entre su formación cuenta con una licenciatura en filología inglesa, un máster en tradumática, un posgrado en elearning y un MBA. En definitiva, una declaración de intenciones donde la cultura y los idiomas se sirven mezclados, no agitados.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

POSTS RELACIONADOS

+ Ver todas las publicaciones