Ontranslation: Esmorzem amb l’Oscar

Oscar és el CEO de l’empresa, l’alma mater d’Ontranslation. Ell és qui amb esforç ha creat aquesta petita gran empresa des de zero. És qui més lluita perquè l’empresa tiri endavant. Gran expert de les relacions humanes, crea dia a dia xarxes de contactes que acaben convertint-se en xarxes d’amics.

L’Oscar ha fet moltes coses al llarg de la seva vida. Ha desenvolupat una doble carrera relacionada amb els seus punts d’interès: llengua i cultura anglesa, gestió i coordinació de recursos humans, formació i noves tecnologies.

Si algun dia no el trobeu, jo de vosaltres el buscaria per l’Alpujarra granadina amb els seus amics de La Placeta.

Nom: Oscar

Edat: 35

Quin és el teu color preferit? 

M’agrada el verd, però si ho preguntessis a algú, et diria que m’agrada el negre.

Què fas els dissabtes al matí? 

Aixecar-me tardet i anar al mercat.

Quin és l’últim llibre que has llegit?

Ara mateix estic llegint Socionomia de la Dolors Reig. Feia molt de temps que el volia i vaig tenir sort de que me’l regalessin els meus companys d’Ontrans pel meu cumple. 🙂

 Quina música escoltes quan estàs content?

Doncs depèn molt del dia, però potser Family, un grup dels 90 de pop espanyol, o simplement agafo i em poso una llista de reproducció a Youtube, allà en tinc unes quantes que em donen bon rollo.

Què ets més, de cafè o de te?

Te a l’hivern i cafè a l’estiu.

Un restaurant?

M’agrada menjar, així que de restaurants favorits en tinc uns quants… L’altre dia vaig estar al Rias Do Minho, a la Barceloneta, on pots menjar una fideuà o arròs o marisc… Boníssim!

Quin és el teu plat preferit?

Difícil de triar. No podria dir-te’n un.

Un lloc on perdre’t

Una ciutat gran i cosmopolita. M’agradaria perdre’m a NY.

Un somni per realitzar

M’agradaria tornar a viure fora d’Espanya una temporada. Espero poder fer-ho aviat!

L’última vegada que vas riure sense parar va ser per…

Sóc bastant rialler a la meva vida diària, però no m’agraden, per exemple, les comèdies.

Quina és l’última pel·lícula que has vist?

Al cinema, vaig veure Los amantes pasajeros i em va agradar, encara que la tornaré a veure perquè segur que hi trobo més del que vaig veure a simple vista. A casa, l’altre dia, em vaig tornar a posar Female Trouble, d’en John Waters, director que m’agrada molt.

Acerca del autor

Oscar Nogueras

Es el CEO de Ontranslation y dedica algunos ratos libres a escribir en este blog para compartir sus conocimientos sobre internacionalización, cross-border ecommerce y Traducción SEO. No es para menos, ya que entre su formación cuenta con una licenciatura en filología inglesa, un máster en tradumática, un posgrado en elearning y un MBA. En definitiva, una declaración de intenciones donde la cultura y los idiomas se sirven mezclados, no agitados.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

POSTS RELACIONADOS

+ Ver todas las publicaciones