Home2018-05-02T13:32:58+00:00

T'acompanyem en el teu procés d'internacionalització

Rendibilitza el teu negoci al 100 % eliminant les barreres comunicatives

Desfermem el potencial comunicatiu del teu negoci

perquè aconsegueixis un abast global

Conquerim el cor de Google amb un SEO multilingüe

Busques agència de traducció perquè vols arribar a parlants de qualsevol idioma?

Doncs has arribat al lloc adequat perquè a l’agència de traducció Ontranslation ens dediquem precisament a això: facilitar la comunicació entre persones quan els idiomes poden semblar un obstacle.

Els nostres serveis estan dissenyats específicament per a empreses que necessiten adaptar la seva comunicació a nous clients, ja sigui al seu propi país o a d’altres, per així fer créixer el seu negoci.

Si creus que l’èxit de la teva empresa passa per la internacionalització i la comunicació amb el client, ens convertirem en la teva agència de traducció, el teu partner clau per a aconseguir-ho.

Pensa què és allò que et separa dels teus clients potencials i nosaltres t’ajudarem a apropar-t’hi.

  • Adaptem les teves newsletters a diferents mercats
  • Ampliem el trànsit del teu portal de notícies i l’adaptem a lectors d’altres idiomes.
  • T’acompanyem a un esdeveniment internacional per a expandir el teu negoci i assegurar-te una bona comunicació.
  • Doblem el teu vídeo promocional per a multiplicar-ne la viralitat.
  • Millorem el teu SEO amb traduccions web i Adwords de qualitat.
  • Traduïm els teus catàlegs perquè el teu màrqueting arribi més lluny.

Si  treballes amb nosaltres et sorprendran els nostres…

SERVEIS

Serveis de gran qualitat, des dels més generals fins als més específics i innovadors.

PROFESSIONALS

Un equip professional d'alt rendiment amb ganes de donar-te solucions i aportar-te valor.

COMPROMISOS

Un sistema de treball eficaç i molt, molt àgil, perquè sabem com n'és d'important, el temps, per a tu.

Et proporcionem serveis de traducció —ja sigui traducció jurada, traducció especialitzada o traducció general—, localització web, interpretació —simultània, consecutiva, d’enllaç, la que et vagi millor!—, revisió i correcció, assessorament lingüístic, postproducció i locució… Tant és quina sigui l’especialitat, l’àmbit, o l’idioma. A Ontranslation et garantim que la qualitat serà el que defineixi la nostra feina.

El nostre equip de professionals està format per experts en disciplines tan variades com la gastronomia, el turisme o el comerç electrònic. El nostre equip és multidisciplinari i està capacitat per a enfocar els teus projectes de manera holística i integrar en un únic procés tasques tan variades com la traducció i la locució. A més, tots els nostres professionals són natius de la llengua en la qual treballen, per això podem assegurar el millor resultat.

A Ontranslation tenim un sistema de treball que té com a prioritat la qualitat del servei. Tenim en compte tots els aspectes del procés que suposa gestionar un projecte de comunicació i dur-lo a terme; tant la part tècnica com l’atenció al client i els controls de qualitat estan perfectament cuidats perquè el resultat del nostre servei arribi a satisfer plenament a clients i a col·laboradors. Aquest esquema resumeix a la perfecció el nostre sistema de treball.

Més que una agència de traducció, som experts en comunicació

Per això no només traduïm paraules, sinó que atenem tant aspectes lingüístics com culturals en qualsevol context de comunicació.

El nostre equip de traductors, intèrprets, correctors i locutors compta sempre amb el suport d’un equip gestor expert en comunicació que coneix fins al mínim detall la feina que realitza cada professional. El contacte continu amb una gran varietat d’àmbits i especialitats ens permet establir sempre la millor estratègia per a realitzar amb èxit aquells projectes de comunicació que arriben a les nostres mans. A més, tot el que fem ho fem tenint en compte la peculiaritat cultural del públic al qual va dirigit cada projecte. Ontranslation no és només una agència de traducció, és la teva garantia d’èxit de comunicació.

Mira què diuen de nosaltres…

Alguns mitjans de comunicació i empreses privades s’han interessat per nosaltres.

Fes-hi un cop d’ull i sabràs perquè #nosomoslomismo.

Subscriu-te a la nostra newsletter i rep GRATIS les 10 claves para internacionalizar tu ecommerce con éxito

portada_10_claves_para_internacionalizar_tu_ecommerce_con_exito_Ontranslation


Estamos muy satisfechos con la relación que hemos establecido con Ontranslation. Somos más que partners, ¡somos social partners! Especialmente contentos por su gran profesionalidad, diligencia, amabilidad y calidad. En Ontranslation son muy ágiles resolviendo nuestras peticiones y siempre entienden a la perfección lo que necesitamos y lo que nuestro público espera de nosotros.

Sergi , Worldcoo

Para nuestra compañía Ontranslation es el partner ideal con el que contar en un proceso de internacionalización. Ir acompañado de alguien capaz de gestionar las vicisitudes lingüísticas que supone el desarrollo de producto para más de cuarenta países es fundamental en un plan de desarrollo empresarial. El estar en contacto con cada vez más clientes de regiones diferentes exige comprensión pero también una gestión profesional de calidad. Es ahí donde Ontranslation nos funcionó y nos sigue funcionando.

Raúl , Ameurop

Hace tiempo que llevamos usando los servicios de Ontranslation y siempre nos han respondido a la perfección. Cuando tienes la necesidad de comunicarte con otros países, debes confiar plenamente en quien te facilita esa comunicación, y con Ontranslation tenemos de sobra esta confianza, ya que se la han ganado con creces.

En Ontranslation fueron muy rápidos en responder a mis necesidades y en resolver las dudas que surgieron durante el proceso de traducción. Sobre todo, destacaría la rapidez en los servicios que ofrecen de traducción técnica.

Ontranslation es la empresa de traducción del Grupo Sagardi desde hace más de un año y medio. A lo largo de este tiempo nos han demostrado su gran profesionalidad, rapidez y brillantez en todos sus trabajos.

Contratamos los servicios de Ontranslation para un proyecto concreto y quedamos gratamente sorprendidos y muy satisfechos por su eficiencia, rapidez y excelente trato al cliente. Desde eso seguimos confiándoles todas nuestras necesidades de traducción.

El servicio de traducción de Ontranslation siempre ha sido impecable, ¡la calidad de sus traducciones así como el trato personal y humano es inmejorable!

Verónica , Reimagine Food

Ens agrada el tracte que rebem per part del responsable de la nostra compta.

Raimón, Giny

La agilidad de la respuesta a mi demanda en Ontranslation ha sido óptima, así como la coordinación y seguimiento de mi proyecto.

Gemma, Biocat