Assessorament lingüístic

El problema no és tenir dubtes, és no fer res per a resoldre’ls. I quan Ontranslation és a un clic, a un correu o a una trucada de distància, no hi ha excusa que valgui.

  • No estàs segur de si una paraula porta accent o no?
  • Necessites urgentment un model de carta comercial?
  • Vols saber si aquest terme s’usa igual aquí i a l’Amèrica Central?
  • Desconeixes si una variant lingüística pot estar mal vista pel teu públic objectiu?

No comencis debats a l’empresa; delega a Ontranslation la feina de resoldre els teus dubtes. T’oferim el millor servei d’assessorament lingüístic, ja sigui de manera puntual o contínua, amb l’agilitat que tu sempre necessites. Així invertiràs el teu temps en adquirir un servei de qualitat, en lloc de perdre’l navegant entre opcions errònies.

Confia en el nostre servei d’assessorament lingüístic i tindràs:

  • Assistència personalitzada perquè puguis explicar exactament els motius dels teus dubtes i buscar-ne la solució més adequada.

  • L’agilitat que tu necessites perquè si la resposta t’arriba quan ja no la necessites, no et soluciona res.

  • El rigor dels nostres especialistes: no et donarem opinions, sinó que t’oferirem respostes fonamentades.

  • La seguretat que les diferències lingüístiques i culturals no et jugaran una mala passada, mantenint la reputació tan alta com et mereixes.

Tal y como reza su slogan, trabajar con Ontranslation “no es lo mismo”, y lo podemos decir en primera persona. A lo largo de los últimos años les hemos encargado diversas traducciones y la experiencia no ha podido ser más satisfactoria. Contestan muy rápido a la petición del presupuesto, la atención al cliente es excelente y lo más importante, la traducción la llevan a cabo traductores profesionales especializados, por lo que tenemos plena confianza en la calidad del trabajo que se nos entrega. Ontranslation es, sin duda, una muy buena opción si buscas un servicio eficiente, profesional y transparente.

Isabel , Meet BCN

Llevo más de tres años utilizando los servicios de Ontranslation, ¡y lo volvería a hacer!

La agilidad de la respuesta a mi demanda en Ontranslation ha sido óptima, así como la coordinación y seguimiento de mi proyecto.

Gemma, Biocat

Descarrega’t el nostre catàleg per a obtenir més informació de tots els nostres serveis

Converteix-nos en la teva empresa de traducció de confiança