Assessorament lingüístic i cultural

Assegura la qualitat de la teva comunicació tenint en compte aspectes lingüístics i culturals. No et quedis amb cap dubte. Podem resoldre tots els teus problemes lingüístics i culturals!

NECESSITO QUE M’ASSESSOREU

Assegura la qualitat de la teva comunicació amb un bon servei d’assessorament lingüístic i cultural

T’oferim el millor servei d’assessorament lingüístic, ja sigui de manera puntual o contínua, amb l’agilitat que requereix la teva necessitat. D’aquesta manera, invertiràs el teu temps a adquirir un servei de consultoria lingüística, en comptes de perdre’l navegant entre opcions errònies.

  • Necessites enviar ràpidament un correu electrònic molt important però dubtes si cal posar-hi o no un accent?
  • Cerques assessorament lingüístic per saber quin registre és el més adequat per comunicar-te amb el teu públic objectiu?
  • Estàs tancant un acord amb un soci de Llatinoamèrica i vols saber si un terme clau significa el mateix que a Espanya?
  • Has de llançar un producte en un altre mercat però et preocupa que el disseny pugui resultar ofensiu?
  • Ningú t’ofereix l’assessorament lingüístic específic que t’expliqui com hauries de començar i acabar els correus electrònics adreçats als teus superiors del Japó?

La importància de l’assessorament lingüístic i cultural professional

L’assessorament lingüístic i cultural és un treball per a experts. Els processos d’internacionalització, els tancaments de contractes o els llançaments de campanyes publicitàries sovint fracassen per malentesos culturals. A vegades, tot depèn d’utilitzar les paraules, els colors o el to adequats, una cosa relativament simple que pot suposar pèrdues milionàries.

Avança’t a qualsevol problema. Evita malgastar els teus recursos econòmics i de temps de manera innecessària. Ontranslation ofereix un servei d’assessorament lingüístic i cultural adaptat a les necessitats de les empreses. Professionals natius experts en assessorament cultural lligaran tots els caps de la comunicació. Digues el que vulguis exactament com vols dir-ho, en l’idioma que sigui. I amb una sensibilitat cultural a prova de bombes.

NECESSITO EL VOSTRE ASSESSORAMENT

Els nostres serveis d'assessorament lingüístic i cultural t'ajudaran a:

Conèixer com les diferències culturals afecten els projectes de comunicació

Pensaves que tot es redueix a una simple traducció? Els elements culturals són una part indispensable de qualsevol projecte de comunicació. Descobreix com són d’importants qüestions com el to, els referents a la cultura popular o els calendaris de festivitats. Confia en el nostre servei d’assessorament lingüístic i tingues-ho tot sota control.

Adaptar les teves estratègies de màrqueting online per aconseguir el màxim impacte

Un bon assessorament lingüístic i cultural és aquell que augmenta la conversió. Et donem totes les claus per saber què vendre i com vendre-ho en el teu nou mercat objectiu.
Identifica les tendències de cerca dels teus clients i adapta’t a les seves necessitats. A tots ens agrada aconseguir el que busquem, oi? Posa’ls-ho fàcil, posiciona’t i fidelitza.

Redactar descripcions de producte efectives en la cultura de destinació

Si el teu producte és de qualitat, la seva presentació també ho ha de ser. Per aconseguir-ho, posa’t en mans de professionals de l’assessorament lingüístic i cultural. Com Ontranslation, naturalment.

T’assistirem en l’adaptació dels teus continguts al mercat de destinació. Sigues intel·ligent. Flueix i posa’t en la pell dels teus clients. Ven des del seu punt de vista i se sentiran com a casa.

Resoldre amb la màxima agilitat qualsevol necessitat d’adaptació cultural o lingüística

Perquè la teva amiga xinesa viu a la Xina, i aquest correu l’has d’enviar ja. Compta amb l’assessorament lingüístic de professionals. Resol els teus dubtes en temps real i no retardis les teves obligacions comunicatives per culpa de la falta de seguretat. Et donem les respostes sobre adaptació cultural i lingüística que necessites. I justament quan les necessites.

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PUBLICACIONS SOBRE ASSESSORAMENT LINGÜÍSTIC I CULTURAL

+ Veure totes les publicacions