Servei de traducció per a empreses

Confia en traductors professionals per a les teves traduccions corporatives i tindràs èxit i podràs fer negoci amb empreses parlant el seu mateix idioma.

Necessito traduccions per a la meva empresa

No oblidis que un mal servei de traducció és un mal negoci

  • Imagina els problemes que pots crear als teus clients si les instruccions del teu producte no s’entenen.
  • Quantes reclamacions hauràs de gestionar si les condicions d’entrega de la teva botiga online expressen el contrari del que són realment.
  • I com es ressentirà la teva imatge si en traduir web amb traducció automàtica inclous una frase que és ofensiva en una altra cultura.
  • O quina quantitat de diners pots perdre perquè la teva campanya de Google Ads no s’ajusta a les paraules clau del país al qual l’estàs intentant vendre.

Una mala traducció perjudica la teva imatge i el teu negoci. Un mal servei de traducció et pot sortir molt car. Traduir no és una broma. I per això ens ho prenem seriosament.

QUALSEVOL MENA DE TRADUCCIÓ CORPORATIVA

La importància de la comunicació en la traducció per a empreses

Com a traductors professionals experts en comunicació, entenem els projectes des d’un punt de vista ampli, i comprenem tant aspectes lingüístics com culturals, el canal i el to de la marca.

Per això, entenem que la brandvoice de la teva marca, així com explicar una història que enamori els teus clients a partir de tècniques de storytelling és clau per a la comunicació avui dia. Si treballes en una agència de comunicació o publicitat, informa’t sobre els nostres serveis partner de traducció per a agències de comunicació i publicitat.

VULL SABER MÉS SOBRE COMUNICACIÓ I TRADUCCIÓ

Traducció per a empreses del sector turístic

Si tens un hotel o restaurant, confia en el nostre servei de traducció per a empreses del sector turístic. El turisme és un dels sectors més importants del nostre país, i aconseguir que els nostres clients tornin és clau per rendibilitzar el teu negoci.

El nostre equip de traductors professionals coordinat pels nostres gestors de projectes et podran oferir  la traducció web d’hotels, traducció de cartes de restaurant i menús de Nadal, així com la traducció del contingut de les teves xarxes socials perquè més clients internacionals se sentin atrets pel teu negoci. 

NECESSITO TRADUCCIONS PER AL SECTOR TURÍSTIC

Serveis de traducció econòmica i financera

L’economia i les finances són una part fonamental de qualsevol empresa. Però no n’hi ha prou amb tenir una comptabilitat impol·luta. La traducció econòmica i financera entra en joc en processos d’internacionalització, reunions amb departaments d’empreses estrangeres o auditories en altres mercats, entre moltes altres possibilitats.

Necessitaràs disposar d’un equip de traducció econòmica professional que pugui cobrir totes les teves necessitats. Traducció d’informes econòmics, traducció de presentacions per a inversors internacionals, traducció de memòries d’activitats… Tot això, i més, a l’idioma que necessitis i amb la màxima garantia de qualitat.

NECESSITO TRADUCCIONS FINANCERES

Medicina, biomedicina i farma són serveis de traducció especialitzada

No hi ha res més important que la salut. No importa si dirigeixes una empresa del sector biomèdic, exerceixes la medicina, treballes en una multinacional del sector farmacèutic o estàs realitzant un treball de recerca en una universitat estrangera.  Segur que entre les teves necessitats hi ha la traducció especialitzada en medicina i farma.

Ontranslation posa a la teva disposició un ampli equip de traductors professionals especialitzats. Ens encarreguem de la traducció de medicaments necessària per a la internacionalització. Fins i tot podem ajudar-te a crear una imatge efectiva per a la teva marca biomèdica a les xarxes socials. No t’ho creus? Doncs encara hi podríem afegir més opcions, com aquest reeixit projecte de traducció d’un catàleg de laboratori.

VULL MÉS INFORMACIÓ SOBRE TRADUCCIONS MÈDIQUES

JA ENS CONFIEN LES SEVES TRADUCCIONS PER A EMPRESES

Necessites un servei d’una agència de traducció de qualitat?

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem sobre el servei de traducció per a empreses que més s’ajusti a les teves necessitats comunicatives.

CONTACTA AMB VOSALTRES

Confia en nosaltres per als teus serveis de traducció corporativa i aconsegueix:

  • La tranquil·litat de comptar amb un nivell d’excel·lència que combina traductors professionals experts d’alta qualificació amb un sistema de qualitat ISO 9001.
  • El més ampli ventall d’idiomes perquè la llengua origen i meta no siguin un obstacle per vendre més en mercats estrangers.
  • L’agilitat que ens permet adaptar-nos a la teva urgència sense posar en risc la qualitat del teu projecte gràcies a la nostra intranet de gestió de projectes.
  • La comoditat d’un tracte humà i personalitzat per connectar amb les teves necessitats reals i ajudar-te a aconseguir més clients internacionals.

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PUBLICACIONS SOBRE TRADUCCIÓ CORPORATIVA

+ Veure totes les publicacions