Servei de traducció SEO

Tradueix el teu lloc web amb tècniques SEO i apareix a les cerques orgàniques dels teus clients potencials d’altres països. Enganxa els teus usuaris i enamora a Google.

Necessito una traducció SEO

Necessites el nostre servei de traducció per a posicionament web internacional si:

  • Vols traduir el teu web i fer SEO internacional alhora.
  • No aconsegueixes posicionar-te en mercats estrangers perquè la teva marca no enganxa?
  • Vols augmentar les teves vendes en línia dirigint-te a un públic internacional?
  • Vols aparèixer al motors de cerca de Google de manera orgànica en altres països?
  • Les teves campanyes de PPC no funcionen en altres mercats?

Vols augmentar el trànsit i les vendes des del teu web?

Descobreix com Peli Products va augmentar un 184 % en trànsit orgànic i primeres vendes des del blog gràcies als nostres serveis de traducció SEO. Aquesta marca líder en maletes protectores i llanternes tàctiques no només va potenciar el trànsit, sinó que, en menys de sis mesos, també va registrar vendes directes des del seu blog per primera vegada.

CAS D’ÈXIT

Aconseguim que la teva traducció atregui clients internacionals

 

Seguim un mètode de treball per fer SEO internacional que s’ajusta a les directrius que donen els gurus del sector del màrqueting en línia.

Perquè el nostre equip, a més de ser experts traductors professionals, és expert en màrqueting digital i posicionament web internacional.

La traducció SEO pas a pas

La traducció SEO comença amb un brífing de marca

Què et fa especial i per què destaques entre els teus competidors són dues de les preguntes més importants que et farem. Conèixer el teu negoci és bàsic per a nosaltres. Així, descobrirem aquells aspectes que són importants per a un país però que potser no funcionen en un altre.

Estudiem la teva competència

Saber com es comunica la teva competència és clau per millorar la teva visibilitat en mercats internacionals. Tan sols ens has de dir qui són, i nosaltres ens encarregarem de saber-ho tot sobre ells. Així podrem descobrir com comunicar la teva marca de manera efectiva.

Cerquem les millors paraules clau per a SEO internacional

Traduir literalment les paraules clau no té cap sentit. Ontranslation és una agència de traducció especialitzada en màrqueting digital i, com a tal, farem un estudi SEO multilingüe. Descobrir com cerquen els teus clients internacionals i quines diferències culturals entren en joc  en aquest procés és el més important per a nosaltres.

La traducció SEO també és transcreació

Escriure per a SEO multilingüe és dur a terme un procés de transcreació. Aquí l’important no és traduir paraula per paraula. La transcreació SEO és reescriure el missatge paràgraf per paràgraf, de manera senzilla, amb frases curtes i introduint les paraules clau.

Tot acaba i comença en les mètriques

No hi ha màrqueting digital sense anàlisi de dades. Així, el nostre servei de traducció SEO comença i acaba mesurant el resultat de la nostra feina. Però com ja deus saber, el SEO és una labor de llarg recorregut. No t’oblidis de mesurar l’impacte del nostre servei de traducció abans i després de contractar la nostra agència de traducció.

JA ENS CONFIEN LES SEVES TRADUCCIONS SEO-FRIENDLY

No seria millor fer una traducció professional tenint en compte les tendències de cerca dels teus nous mercats?

L’única manera de fer un ús efectiu de les paraules clau en l’idioma de destinació és conèixer el context i la cultura del país. Des d’Ontranslation detectarem quines fórmules funcionen millor en altres idiomes a l’hora de fer la teva traducció SEO, i ho farem utilitzant les eines més específiques.

Només així podràs aparèixer a les cerques dels teus potencials clients internacionals!

VULL POSICIONAR-ME EN ALTRES PAÏSOS

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PUBLICACIONS SOBRE TRADUCCIÓ SEO

+ Veure totes les publicacions