Servei de redacció web i copywriting

Un bon servei de redacció web t’ajudarà a dur a terme la creació de contingut per a la teva carta de presentació en el món digital. Som autèntics experts en escriure per vendre a internet i no deixarem que passis desapercebut.

Necessito redactar continguts

La redacció de continguts al servei de la teva reputació online

Ontranslation és el lloc on trobaràs els redactors professionals de confiança per confiar els teus serveis de redacció.

  • Saps que pots guanyar diners escrivint articles però no tens temps per dedicar-te a fer-ho?
  • Se’t dona molt bé la gestió del teu lloc web però no tens ni idea d’escriure per vendre a internet?
  • T’han cridat l’atenció alguns clients perquè les descripcions dels teus productes no són prou clares?
  • Necessites redactar frases per vendre un producte en una campanya publicitària però et falta la creativitat o no trobes el ganxo adequat?
  • No saps com escriure bé i et preocupa oferir una mala imatge de la teva empresa a internet?

Recordes aquell servei de redacció de contingut web que no vas sol·licitar al seu moment?

És clar que te’n recordes, i per això estàs ara aquí. O potser no. Potser pressuposem massa i ets d’aquestes persones que ho volen tenir tot controlat des del principi. En qualsevol cas, això és el que t’ofereixen els bons serveis de redacció. Control sobre el que en moltes ocasions més importa. La teva imatge. La teva reputació online.

Internet és el canal amb més abast. Els teus clients potencials podran perdre’s el teu anunci a la televisió, la teva publicitat radiofònica o el teu article al setmanari autonòmic. Però sempre et trobaran a internet. Un bon màrqueting de continguts és fonamental per tenir l’aparador ben arreglat. Per atreure clients al teu negoci. Per poder comunicar-t’hi de la manera més clara. Compta amb un servei de redacció web professional i crea continguts de qualitat per al record.

DONEU-ME MÀRQUETING DE CONTINGUTS, SI US PLAU!

AIXÍ ET PODEM AJUDAR

Un servei de redacció web que t’acosta als clients:

 

Redacció de continguts clara i concisa

Els teus clients es mereixen que els parlis clar. No vagis amb embuts; creem contingut web que va al gra. Vols que confiïn en tu? No hi ha res més efectiu que resultar familiar, i el llenguatge és una de les millors eines per aconseguir-ho. Parla clar i els clients sabran què esperar de tu en tot moment. Aquí et deixem alguns consells per anar millorant mentre et decideixes a contactar-nos.

 

 

Totes les claus que t’ajuden a escriure per vendre

Vols vendre? Naturalment que vols vendre. Però no et resultarà fàcil sense una bona estratègia de màrqueting de continguts. El nostre servei de redacció web va molt més enllà de la simple correcció ortogràfica. Escriure per vendre és una de les nostres especialitats principals. No importa si et vols enfocar en les xarxes socials o en el contingut del teu lloc web. Nosaltres tenim totes les claus, en qualsevol idioma!

 

 

Sabem com s’ha escriure bé a internet (sense perdre el ganxo)

La redacció de contingut web no només ha de tenir en compte l’efectivitat, també és imprescindible comptar amb els coneixements necessaris sobre com escriure bé a internet. Si no vols que la mala ortografia afecti la teva imatge, confia en Ontranslation. Estem en actualització contínua per complir totes les recomanacions de l’IEC per a l’entorn digital. Recorda, impacte sí, però sempre correcte.

 

Creació de contingut SEO per passar al davant de la competència

El potencial d’abast d’internet és immens. Els clients podran conèixer la teva empresa des de qualsevol lloc del món. Has fundat una companyia internacional des de la teva sala d’estar. Sí, és clar. Tu i tota la resta d’empreses amb lloc web. Aprofita de debò el potencial de la xarxa amb un servei de redacció web SEO que et posicioni en el top del sector. Vols veure la competència des del mirall retrovisor? Doncs comença a accelerar.

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PUBLICACIONS SOBRE REDACCIÓ I COPYWRITING

+ Veure totes les publicacions