Serveis d’interpretació professional

Els nostres serveis d’interpretació consecutiva, interpretació simultània, interpretació d’enllaç, s’ajusten a qualsevol ocasió. Hi ha un tipus d’interpretació per a cada ocasió.

Necessito un servei d’interpretació

Serveis d’interpretació per a casaments, congressos i esdeveniments

Vols defensar el teu projecte a l’estranger? Et casaràs en un altre país? Estàs organitzant un congrés internacional amb ponents i assistents de tot el món? Diu adéu a situacions com ara:

  • Assistir a una fira internacional del teu sector amb la por de no poder comunicar-te i perdre una oportunitat d’or per vendre els teus productes o serveis.
  • Fracassar en grans operacions per no conèixer l’idioma del teu interlocutor o les connotacions culturals per negociar amb clients estrangers.
  • Crear-te una imatge negativa per culpa d’un malentès durant una roda de premsa en un idioma que no domines.
  • Estar a punt d’iniciar un esdeveniment multilingüe i no comptar amb intèrpret traductor, cabines o equip per a interpretació.

PENSAVES QUE NOMÉS HI HA UN TIPUS D'INTERPRETACIÓ?

Servei d’interpretació simultània per a grans esdeveniments: podràs transmetre el teu missatge en temps real

Has de donar una ponència, fer una xerrada o participar en una taula rodona? Organitzes un congrés i vols que tots els assistents puguin gaudir dels continguts que ofereixes en les conferències del programa, parlin l’idioma que parlin?

En aquest cas, la traducció simultània professional és la millor opció. A Ontranslation no només t’oferim el millor equip d’intèrprets experts. També ens encarreguem de la instal·lació de cabines, equips d’àudio i tot el necessari per assegurar una comunicació fluida entre l’estrada i el públic. Perquè si els assistents són allà és que volen assabentar-se de tot!

Interpretació consecutiva per a rodes de premsa i negociacions

Estàs organitzant la visita a la ciutat d’un dels autors més internacionals de la teva editorial? T’entrevistaran per a un mitjà estranger? Les rodes de premsa i les entrevistes estan motivades per un factor principal: l’interès. Tant si ets tu qui desperta l’interès com si es tracta d’un dels teus clients o col·laboradors estrella, la interpretació consecutiva és l’eina perfecta per complir les expectatives.

Expressa tota aquesta singularitat que t’ha portat davant els mitjans amb la seguretat de saber que entendran exactament el que vols dir. Els nostres equips d’intèrprets professionals experts en interpretació consecutiva per a rodes de premsa i entrevistes coneixen la seva feina a la perfecció.

Prendran les notes oportunes mentre parles i després, durant les pauses que vagis fent, es basaran en els seus coneixements mnemotècnics i en les notes preses per transmetre el teu missatge a la perfecció.

Interpretació d’enllaç per als serveis públics

Hospitals, comissaries, jutjats, oficines de l’Administració… A tots aquests llocs es duen a terme tràmits, activitats i gestions que poden ser molt importants en moments concrets de la vida de les persones. Si a vegades ja et resulta complicat aconseguir la comunicació més precisa en el teu propi idioma, imagina’t si estàs tractant amb algú que no comparteix la teva llengua.

La interpretació d’enllaç especialitzada per als serveis públics permet afrontar situacions que poden resultar sensibles amb la confiança de comptar amb una bona comunicació. A més, els nostres professionals en interpretació d’enllaç compleixen estrictes codis de confidencialitat. Això, juntament amb la seva formació i agilitat per fer front a un gran ventall de situacions, els converteix en el suport perfecte per als tràmits multilingües en els serveis públics.

Interpretació jurada per a casaments i matrimonis

Necessites donar el «sí, vull» amb fe? Bé, això és cosa teva i de la teva consciència. Però els qui sí que poden donar fe que transmeten les teves paraules a la perfecció són els nostres equips d’interpretació jurada per a casaments i matrimonis.

La globalització no sols comporta importants oportunitats per a la internacionalització empresarial. L’amor també té cada vegada menys fronteres, i els casaments i matrimonis entre persones de diferents països s’estan convertint en quelcom de molt comú.

Si és el teu cas, tant si et vols casar a l’estranger com si és la teva parella la que ve fins aquí per tu, no pateixis: gràcies a la interpretació jurada per a casaments i matrimonis l’amor trobarà el camí sense barrera lingüística que s’hi resisteixi.

L’únic propòsit de l’intèrpret és aconseguir que t’assabentis de tot

Els intèrprets professionals d’Ontranslation volen ajudar-te, en el teu camí a la internacionalització, a fer negocis amb qualsevol contacte sense que l’idioma sigui una dificultat per arribar a acords beneficiosos.

Que es tracta d’una cosa més personal? Cap problema. La interpretació jurada per a casaments i matrimonis o la interpretació d’enllaç per als serveis públics et donaran les eines necessàries per tenir èxit en els moments més importants de la vida.

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PUBLICACIONS SOBRE INTERPRETACIÓ

+ Veure totes les publicacions