Contacta amb la teva agència de traducció de confiança

Omple aquest formulari de contacte i presenta’ns aquell projecte en el qual podem donar-te un cop de mà. Des d’Ontranslation et respondrem amb la màxima agilitat i començarem a elaborar junts el pla que et portarà a la comunicació multilingüe de primer nivell que estàs buscant.

També pots utilitzar aquest formulari per sol·licitar més informació sobre els nostres serveis, i fins i tot per donar el bon dia, encara que per això et recomanem que utilitzis el xat instantani de la part inferior de la web, o les nostres xarxes socials: ets més de Facebook, Twitter o Instagram?

Una última cosa, recorda que en omplir i enviar la teva consulta a través del nostre formulari de contacte, acceptes la nostra política de privacitat. I, si encara dubtes, consulta la nostra política de qualitat: estem certificats per la Norma ISO 9001 per a la qualitat en la gestió de projectes de comunicació multilingüe.

Entra en contacte amb un futur sense barreres comunicatives!

Vols posar-te en contacte per treballar amb nosaltres?

4 de  cada 5 dels nostres col·laboradors actuals recomanarien treballar amb Ontranslation. Si no vols quedar-te sense saber el perquè i ets un professional de la comunicació (traductor, intèrpret, revisor, locutor, dissenyador…), posa’t en contacte amb nosaltres i clica aquí i explica’ns per què t’agradaria formar part del nostre equip.

Si prefereixes un contacte més proper, aquí tens on pots trobar-nos