Serveis de traducció audiovisual

No posis barreres als teus vídeos! Internacionalitza la teva comunicació audiovisual. Inverteix en serveis de traducció audiovisual professionals i de qualitat. 
VULL QUE M’AJUDEU AMB LA MEVA ESTRATÈGIA AUDIOVISUAL!

Serveis de traducció audiovisual per a empreses i agències de comunicació

Els vídeos són elements essencials de qualsevol campanya de màrqueting, i fins i tot de la teva imatge corporativa. El disseny, les veus, els elements gràfics… tot això es combina per oferir sensacions concretes. O, almenys, aquesta és la idea. Però un lleuger desequilibri, un petit error en alguna de les parts, pot engegar a rodar qualsevol possibilitat de complir el teu objectiu.

  • T’agradaria utilitzar aquell vídeo corporatiu de la teva marca tan vistós però necessites els subtítols en anglès?
  • No saps on trobar serveis de locució en diferents idiomes perquè els teus podcasts siguin més professionals?
  • Com saps que estàs utilitzant les paraules més adequades per als rètols del teu vídeo?
  • No tens ni idea de com transcriure àudio a text i ho necessites urgentment per presentar-li-ho al teu client o el teu cap?
  • Ningú t’ofereix subtítols en castellà per al vídeo de presentació del CEO de la multinacional on treballes?

AIXÍ ET PODEM AJUDAR

On puc transcriure vídeos corporatius?

Pot semblar una qüestió menor, però una bona transcripció és la base de qualsevol projecte audiovisual reeixit. Transcriure veu a text és tot un art que requereix molta experiència. Només els equips de professionals amb anys de treball al darrere coneixen les tècniques necessàries per poder oferir-te una transcripció de qualitat en temps rècord.

Publica vídeos en anglès amb subtítols en català

Vols explicar la història de la teva empresa a països de parla catalana? Ens n’encarreguem. Però resulta que no tens pressupost o temps per fer la locució? Cap problema, també ens n’encarreguem. Amb els nostres serveis de traducció audiovisual podràs subtitular els teus vídeos corporatius en diferents idiomes. I sense preocupar-te pel format: treballem amb totes les codificacions del sector.

Locuta els teus vídeos amb qualitat d’estudi

Presumeix de productes audiovisuals amb un acabat d’estudi completament professional. Ontranslation posa a la teva disposició equips de locutors professionals amb el tipus de veu que més s’ajusti als teus objectius. Aconsegueix que el públic se senti identificat amb la teva proposta audiovisual i el missatge que vols transmetre. Els nostres brífings previs detallats detecten totes les teves necessitats i garanteixen un resultat final perfecte.

Transcriu entrevistes sense perdre el temps

Treballes en el sector periodístic? No perdis un temps que no tens a transcriure entrevistes. Centra’t a investigar cada tema, seleccionar les persones més interessants i redactar els teus articles. Deixa que professionals dels serveis de traducció audiovisual es dediquin a transcriure les entrevistes. Ho faran molt més ràpid i, si vols, també les podran corregir i revisar per tu!

Serveis de traducció audiovisual de qualitat corporativa

No arruïnis la inversió que has fet en els vídeos per culpa de locucions deficients basades en traduccions d’aficionats. Delega en nosaltres la transcripció, els subtítols i la locució. Deixa que les veus dels actors professionals donin al teu vídeo el toc final perfecte.

Vols transcriure àudio a text? Necessites tenir els teus vídeos en anglès amb subtítols en castellà? No dediquis esforços a mitjançar entre traductors i tècnics audiovisuals. A Ontranslation t’oferim uns serveis de traducció audiovisual totalment integrals.

VULL SABER QUANT COSTEN ELS VOSTRES SERVEIS

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PUBLICACIONS SOBRE TRADUCCIÓ AUDIOVISUAL

+ Veure totes les publicacions