Traducció de WordPress amb WPML

Confia en Ontranslation per traduir el teu WordPress amb WPML i ja veuràs com n’és de senzill. Només ens has de dir a on vols vendre i t’hi portarem.

Necessito traduir el meu web

WORDPRESS ÉS EL CMS MÉS UTILITZAT DEL MÓN

El 50% dels llocs web es basen en CMS, i un 30% d’aquests utilitzen WordPress. De fet, la quota de mercat de WordPress entre els CMS se situa al voltant del 60%. Els números són incontestables.

Com no podia ser d’una altra manera, el teu lloc web està creat en WordPress. Reflecteix la teva missió a la perfecció: es consolida en el mercat local com l’aparador ideal per als teus serveis. Però ha arribat l’hora d’anar més enllà. La internacionalització és clau per al creixement del teu negoci, i per aconseguir-ho has de fer el salt multilingüe en el canal online. No obstant això…

Quins problemes sols tenir en traduir el teu WordPress?

  • No saps com extreure el contingut del teu lloc web amb agilitat per sol·licitar un pressupost de traducció.
  • I no tens temps per copiar-ho i enganxar-ho tot manualment en un document de Word.
  • Però et preocupa donar l’accés del teu back-end a tercers i perdre’n el control.
  • I què me’n dius de la pujada de les traduccions! Com pots saber on has d’importar cada text?

En què consisteix la traducció d’un web amb WPML?

WPML és un plug-in específic per a WordPress que permet crear llocs web multilingües i traduir-los. Gràcies a WPML, podràs traduir les teves pàgines, entrades de blog o cadenes de text amb la màxima facilitat. I el millor de tot és que podràs comptar amb traductors professionals.

Si encara no tens WPML, aquí pots aconseguir-lo. No esperis més i comença a gaudir dels avantatges de la traducció.

A Ontranslation estem certificats com a proveïdors de traducció per a WPML 

T’oferim l’experiència dels nostres equips professionals de traducció, combinada amb un control tècnic absolut de WPML.

Tenim més de cinc anys d’experiència treballant amb traduccions de WordPress amb WPML. Cobrim múltiples idiomes i una gran varietat de temes de WordPress. No són cap misteri per nosaltres!

I el més important és que això té diversos beneficis directes sobre la teva empresa. Vegem quins són.

ELS AVANTATGES DE LA TRADUCCIÓ DE WORDPRESS AMB WPML I ONTRANSLATION

Treballar amb WPML i Ontranslation és àgil i senzill

WPML presenta una interfície intuïtiva i integral.

D’una banda, et permet seleccionar Ontranslation com a proveïdor de traducció sense afegir-hi passos intermedis. De l’altra, organitza tot el contingut del teu lloc web WordPress d’una manera senzilla. Gràcies a això, facilita la selecció dels textos que vols traduir i el seu enviament directe a un proveïdor de confiança que compta amb traductors professionals nadius.

I això no és tot. Quan Ontranslation finalitza les traduccions, WPML les puja automàticament al lloc d’origen. Sense necessitat de processos tècnics. La màxima senzillesa per a la màxima rendibilitat de temps.

La traducció del teu web amb WPML i Ontranslation t’estalvia costos

Efectivament. A més de facilitar el procés i garantir la traducció del contingut que realment vols traduir, la traducció de WordPress amb WPML i Ontranslation et permet estalviar costos. Com? Gràcies a dues coses: la compatibilitat dels arxius XLIFF amb les eines TAO i l’externalització del treball a una agència de traducció professional.

El programari TAO permet analitzar les repeticions internes d’un arxiu i treballar amb memòries de traducció. Gràcies a la primera funcionalitat, a Ontranslation descomptarem del cost de la traducció aquelles paraules del contingut que es repeteixin. La segona característica dona peu a descomptes encara més importants: les memòries de traducció recullen els segments ja traduïts de cada client i detecten automàticament aquells fragments de contingut que hagin estat traduïts amb anterioritat.

Si necessites actualitzar una pàgina ja traduïda amb alguns canvis nous, només pagaràs el contingut completament nou!

Amb WPML tindràs la màxima compatibilitat

La traducció de WordPress amb WPML es basa en el format XLIFF. Aquest format d’estructura XML és específic per a la localització de llocs web, l’estàndard del sector. És a dir, la traducció de WordPress amb WPML es realitza mitjançant uns arxius compatibles amb totes i cadascuna de les eines de traducció assistida per ordinador (TAO) més utilitzades en la indústria, com SDL Trados o OmegaT.

Com a resultat, obtindràs documents que mantenen tota la informació de les pàgines: a vegades, el més caòtic en els projectes de traducció web és la pujada del contingut traduït. Pot haver-hi problemes de format, pèrdua del disseny original, etc. Amb els arxius XLIFF generats per WPML tot això és cosa del passat.

Estan especialment dissenyats per mantenir tota la informació i, el més important, carregar-la novament al teu web de manera automàtica. En un sol clic! Maximitzaràs l’eficiència en minimitzar qualsevol treball posterior d’edició o revisió de galerades. I t’asseguraràs de traduir tot el contingut que necessites!

Tot el contingut a l’abast

L’exportació manual del contingut d’un lloc WordPress suposa dos problemes fonamentals.

Primer, és lent i tediós. Segon, és molt fàcil que t’oblidis d’extreure una part important o que no siguis capaç de trobar-la i, per tant, es quedi sense traduir. Això és especialment probable en el cas de les cadenes i altres continguts de difícil accés.

Aquest tipus de text sol ser difícil de situar en el back-end si no disposes de coneixement expert, però els visitants del teu lloc web de segur que el veuran (a peus de pàgina, avisos, missatges emergents, etc.).

Per sort, la traducció de WordPress amb WPML és molt més senzilla. El panell de WPML et permet seleccionar tot el contingut que vols traduir i no es deixa res. El categoritza per seccions que pots enviar a traduir amb un simple clic. D’aquesta manera t’assegures de traduir tot el que necessites, sense més problemes.

TRADUEIX EL TEU WEB AMB ONTRANSLATION I WPML

Treu tot el profit de WPML i guanya temps, seguretat i diners per invertir tota l’energia en el teu negoci real. Mai més hauràs de preocupar-te per realitzar extraccions lentes, tedioses i amb un gran marge d’error. La necessitat de tenir coneixements tècnics per pujar les traduccions al teu lloc web WordPress és cosa del passat.

I la complexitat i el grau d’intervenció de les revisions posteriors de galerades es redueixen al mínim. Tot aquest temps guanyat gràcies a les funcionalitats de WPML es tradueix en una gestió més efectiva del teu negoci. El core business en el focus principal de la teva estratègia, com ha de ser.

En aquest manual hi trobaràs tota la informació per dur a terme la traducció de WordPress amb WPML. I també hi descobriràs com obtenir una idea inicial del volum de paraules de les pàgines que vols traduir.

NECESSITO EL TOKEN PER ENLLAÇAR EL MEU WORDPRESS AMB ONTRANSLATION

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PUBLICACIONS SOBRE WEB I WPML

+ Veure totes les publicacions