Cartera de serveis

Volem que generis oportunitats de negoci ajudant-te amb la internacionalització de la teva empresa.

Per això, hem dissenyat solucions específiques pensant en els problemes més habituals que les empreses poden tenir quan interactuen amb públics que utilitzen altres idiomes diferents al seu.

Els nostres serveis de traducció expressen exactament el mateix que el text original.

Tenim en compte aspectes lingüístics i contextuals, convencions estilístiques, la fraseologia o fins i tot el mitjà pel qual es transmetrà el missatge

 • Textos generals.
 • Textos tècnics o específics.
 • Traducció jurada de documents oficials.
 • Traducció de botigues online.

No es tracta de corregir faltes.

Una bona revisió requereix la reflexió dels nostres professionales, que verifiquen la idoneïtat del text: l’adequació al destinatari, la correcció gramatical, el rigor en l’ús del llenguatge o la presentació del document.

 • Revisió i correcció lingüística.
 • Revisió d’art final (galerades).

Per a interpretar amb rigor, els nostres intèrprets dominen les dues llengües i són també experts en l’àrea de coneixement del projecte.

Com transmetrien sinó correctament la informació si no sabessin de què estan parlant?

 • Interpretació simultània.
 • Interpretació consecutiva.
 • Interpretació d’enllaç.

Perquè sempre va bé tenir un recurs a mà que et faciliti un model de carta comercial, un tractament protocolari en un altre país, una abreviatura…Per això, els nostres assessors lingüístics resoldran els teus dubtes puntuals sobre estil o redacció.

Ens ocupamem de la locució i la potsproducció de l’àudio i vídeo dels teus projectes audiovisuals perquè obtinguis els millors resultats i un producte cuidat a tots els nivells.

.

Tu, que vas decidir instal·lar una botiga en un país sense fronteres, et convé saber que hi ha persones que hi passen i que estarien encantades de comprar els teus productes. Però no ho fan. I no ho fan per un únic motiu: no entenen què els dius.

Descubreix com podem ajudar-te:

 • Softlanding.
 • Settling.
 • Multilingual community.
 • SEO i Adwords.

Aquestes són algunes de les experiències dels nostres clients i aquestes són les solucions que els hem donat per a les seves necessitats de comunicació multilingüe.

Els experts d’Ontranslation en semàntica de continguts i màrqueting online van traduir les seves campanyes a Adwords i les paraules clau perquè fossin més atractives tant pels usuaris com pels robots de Google. Obrir-se a altres països va multiplicar les seves oportunitats de negoci.

Confiar en Ontranslation els va permetre solucionar aquest problema, estalviant-se temps i preocupacions. Així, ara poden dedicar-se a la seva activitat principal que és la que genera ingressos.

Com que Ontranslation compta amb traductors jurats autoritzats que actuen com un notari, en Pedro va validar els seus documents i va poder fer realitat el seu somni.

Si s’escapa algun error, les conseqüències econòmiques poden ser molt greus. Des que recorren als experts en lingüística i maquetació d’Ontranslation per fer les seves revisions, dormen més tranquils i no arrisquen els seus diners ni la seva reputació.

Una empresa que es va llençar a aconseguir la seva meta, es va deixar acompanyar per un intèrpret alemany d’Ontranslation i així va rendibilitzar al màxim la inversió en aquell viatge.

L’agilitat i el rigor d’Ontranslation en la traducció van ajudar a presentar el projecte en el temps precís i amb una qualitat excel·lent. I malgrat no guanyar el concurs, van poder moure el seu projecte a altres organitzacions del país fins aconseguir el finançament.

Parlem l’idioma dels teus clients. Col·laborem en la creació de continguts que faciliten la internacionalització d’organitzacions i empreses amb la finalitat de generar negoci en contextos multilingües.

Converteix-nos en la teva empresa de traducció de confiança

Descarrega’t el nostre catàleg per a obtenir més informació sobre tots els nostres serveis