Quins serveis pot oferir-me una agència de traducció?

Amb els nostres serveis t’ajudarem en la teva expansió internacional: traducció professional, interpretació, redacció, correcció de textos i assessorament cultural.

NECESSITO SERVEIS D’EMPRESA DE TRADUCCIÓ

Un mal servei de traducció és un mal negoci

  • Imagina’t els problemes que pots crear als clients si les instruccions del teu producte són impossibles d’entendre.
  • Quantes reclamacions hauràs de gestionar si les condicions de lliurament de la teva botiga online expressen el contrari del que en realitat són.
  • I com es ressentirà la imatge de l’empresa si en traduir el teu web amb traducció automàtica inclous una frase que és ofensiva en una altra cultura.
  • O tots els diners que estàs perdent perquè la teva campanya de Google Ads no s’ajusta a les paraules clau del país on estàs intentant vendre.

Una mala traducció perjudica la teva imatge i el teu negoci. Un mal servei de traducció et pot sortir molt car. Traduir és una cosa seriosa, per això ens ho prenem seriosament.

AQUESTS SÓN ELS NOSTRES SERVEIS

La importància de la comunicació en la traducció per a empreses

Com a traductors professionals experts en comunicació, entenem els projectes des d’un punt de vista ampli, que abasta tant aspectes lingüístics com culturals, el canal i el to de la marca.

Per això, entenem que la brand voice de la marca, així com explicar una història que enamori els clients a partir de tècniques de storytelling, és clau per a la comunicació d’avui dia. Si treballes en una agència de comunicació o publicitat, pregunta’ns sobre els nostres serveis partner de traducció per a agències de comunicació i publicitat.

VULL SABER-NE MÉS

Servei de traducció jurada

Necessites traduccions amb validesa legal? En aquest cas, estàs al lloc adequat. El nostre equip de traductors jurats professionals et dona la solució perfecta. La seva certificació pel Ministeri els aporta la capacitat necessària per validar oficialment la fidelitat total de cadascuna de les seves traduccions.
Gaudeix de la seguretat de treballar amb traductors legals certificats. Traduccions d’expedients acadèmics, de certificats de matrimoni, de registres mercantils… Són molts els tràmits que poden requerir una traducció jurada. No te la juguis i afronta la burocràcia amb les màximes garanties.

Vull saber més sobre traduccions jurades

Serveis de traducció per a e-commerce

El creixement de l’e-commerce és imparable. Les vendes de productes a través de les botigues online són una realitat, i per pujar-te al carro necessites comptar amb traduccions professionals específiques per al sector e-commerce.

Vendràs més productes a clients internacionals si segueixes els nostres consells sobre cross-border e-commerce, sabràs com traduir la teva botiga online en Magento, com traduir el teu WooCommerce amb WPML o com traduir la teva Prestashop fàcilment.

Vull més informació sobre la traducció de botigues online

Traducció SEO i màrqueting digital

Màrqueting digital i traducció són la combinació perfecta per atreure, fidelitzar i crear engagement amb els teus clients i clients potencials. Comptar amb una agència de traducció experta en màrqueting digital marcarà la diferència en la teva estratègia de comunicació.

Confia en Ontranslation agència de traducció per traduir el contingut de les teves xarxes socials, per al posicionament orgànic del teu web gràcies a la traducció SEO i per a l’adaptació de les teves campanyes de PPC amb el nostre servei de traducció SEM.

Vull saber més sobre traducció SEO

Serveis d’interpretació professional

Els serveis d’interpretació d’Ontranslation eliminen qualsevol barrera comunicativa en esdeveniments i situacions de tota mena. Vols que el discurs del teu ponent estrella faci impacte en el públic assistent? Necessites tancar un acord internacional però la reunió decisiva serà en un idioma que desconeixes? T’entrevistaran en un mitjà estranger? No pateixis.

T’oferim un ampli equip d’intèrprets amb gran experiència en les modalitats d’interpretació més sol·licitades. Amb Ontranslation podràs cobrir les teves necessitats d’interpretació simultània amb cabina o sense cabina, interpretació consecutiva o interpretació d’enllaç, entre d’altres. No et conformis amb algú que «sap» un idioma.

Necessito serveis d’interpretació

Servei de redacció web i copywriting

Ara tens al teu abast el millor copywriting. T’has quedat sense excuses per aconseguir una reputació online irreprotxable. Llavors, per què no t’afanyes? Et parlem de guanyar diners amb articles de blog, de vendre a internet gràcies a una redacció de continguts de primera o de llançar una campanya publicitària de màxim impacte. No sembla una mala proposta, oi?

Internet t’ofereix un aparador amb un potencial increïble, però la seva gran visibilitat també pot jugar en contra teva. Evita ensurts i treu el màxim profit de les seves possibilitats. Posiciona’t en un nou mercat amb una redacció SEO localitzada. Escriu bé i dona la bona imatge que et mereixes. Redacta amb total claredat i crea confiança entre els teus clients.

Vull saber més sobre copywriting

Servei de revisió i correcció de textos

No deixis que la teva imatge de marca es ressenti per la falta de temps. Dedica’t a la teva activitat principal sense descurar la qualitat de la comunicació gràcies al nostre servei de revisió i correcció de textos. La bona ortografia és sinònim de bona imatge, però el teu temps és or. Amb Ontranslation, en tindràs de sobres, de tots dos.

Aconsegueix campanyes publicitàries amb continguts impol·luts, una comunicació adequada als estàndards digitals actuals, la màxima qualitat en cada publicació en xarxes socials o la confiança plena del teu públic. El nostre equip de correctors professionals experts en revisió de textos suposa el filtre que necessites per poder generar beneficis sense preocupar-te de res més.

Vull saber més sobre revisió de textos

Assessorament lingüístic i cultural

La globalització amplia les possibilitats d’internacionalització, però també augmenta les responsabilitats. Exigeix que coneguis la cultura de cada nou mercat i tractis els teus clients amb una sensibilitat específica en cada cas. Estar al corrent de tots els seus costums, tendències de consum o preferències lingüístiques és molt complicat. Però aquest no és el teu treball, només la teva responsabilitat.

Perquè la compleixis, posem a la teva disposició un gran equip de professionals natius, amb àmplia experiència en assessorament lingüístic i cultural. Deixa la localització i intel·ligència cultural de les teves estratègies comunicatives i d’internacionalització en mans de professionals. Elimina qualsevol risc. Sense errors lingüístics, sense malentesos culturals, sense dobles sentits. Només èxit per a tu i per al teu negoci.

Més informació sobre assessorament lingüístic i cultural

Necessites un servei d’una agència de traducció com Ontranslation?

Explica’ns tots els detalls del teu projecte i t’assessorarem sobre el servei de traducció que més s’ajusti a les teves necessitats comunicatives.

Vull contactar amb vosaltres

AQUESTES SÓN LES NOSTRES PUBLICACIONS

+ Veure totes les publicacions