Ontranslation fa 4 anys!

A Ontranslation estem de celebració perquè ho hem aconseguit. Hem estat un any més al vostre costat, quatre anys treballant braç a braç amb vosaltres perquè us comuniqueu amb tothom. Quatre anys que, sense vosaltres, no haurien estat possibles. Una cosa així s’ha de celebrar sí o sí.

I què  vam fer? Doncs vam muntar una festa d’aniversari. Una festa d’aniversari amb la família, això sí, perquè són quatre anys i fins els setze no arriben les festes boges. Per això no us vam poder convidar a tots, encara que volem que quedi clar que, tant clients, com companys de feina i lectors d’aquest blog heu contribuït que avui puguem escriure aquest post. El cas és que, com que encara som petits, hem decidit quedar-nos a les nostres acollidores oficines de Meet BCN i celebrar-ho en família.

 

Sobre l'autor

Oscar Nogueras

Es el CEO de Ontranslation y dedica algunos ratos libres a escribir en este blog para compartir sus conocimientos sobre internacionalización, cross-border ecommerce y Traducción SEO. No es para menos, ya que entre su formación cuenta con una licenciatura en filología inglesa, un máster en tradumática, un posgrado en elearning y un MBA. En definitiva, una declaración de intenciones donde la cultura y los idiomas se sirven mezclados, no agitados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

POSTS RELACIONATS

+ Veure totes les publicacions