Ontranslation fa 4 anys!

A Ontranslation estem de celebració perquè ho hem aconseguit. Hem estat un any més al vostre costat, quatre anys treballant braç a braç amb vosaltres perquè us comuniqueu amb tothom. Quatre anys que, sense vosaltres, no haurien estat possibles. Una cosa així s’ha de celebrar sí o sí.

I què  vam fer? Doncs vam muntar una festa d’aniversari. Una festa d’aniversari amb la família, això sí, perquè són quatre anys i fins els setze no arriben les festes boges. Per això no us vam poder convidar a tots, encara que volem que quedi clar que, tant clients, com companys de feina i lectors d’aquest blog heu contribuït que avui puguem escriure aquest post. El cas és que, com que encara som petits, hem decidit quedar-nos a les nostres acollidores oficines de Meet BCN i celebrar-ho en família.

 

Sobre l'autor

Oscar Nogueras

Es el CEO de Ontranslation y dedica algunos ratos libres a escribir en este blog para compartir sus conocimientos. No es para menos, ya que entre su formación cuenta con una licenciatura en filología inglesa, un máster en tradumática, un posgrado en elearning y un MBA. En definitiva, una declaración de intenciones donde la cultura y los idiomas se sirven mezclados, no agitados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

POSTS RELACIONATS

+ Veure totes les publicacions