Us presentem a Ontraining, el nostre cosí!

Tenim una notícia molt important per donar-vos. Us presentem a Ontraining, el nostre cosí! Ell s’encarrega d’oferir la millor formació en comunicació i idiomes per a empreses.

Compartim amb ell la passió per la comunicació i les ganes d’eliminar totes aquelles barreres comunicatives que poden perjudicar la teva empresa, i encara que és el nostre cosí petit, compta amb el millor equip de professionals de la formació i la comunicació.

Si busques la millor formació en comunicació i idiomes per a empreses, estàs de sort. Els cursos d’Ontraining es basen en una metodologia d’aprenentatge centrada en la pràctica que farà que tot el que aprenguis es converteixi en un benefici per a tu i per a la teva empresa.

El nostre cosí posa la qualitat i la satisfacció dels seus clients per damunt de tot. No et perdis els seus cursos! Són els millors!

Sobre l'autor

Oscar Nogueras

Es el CEO de Ontranslation y dedica algunos ratos libres a escribir en este blog para compartir sus conocimientos sobre internacionalización, cross-border ecommerce y Traducción SEO. No es para menos, ya que entre su formación cuenta con una licenciatura en filología inglesa, un máster en tradumática, un posgrado en elearning y un MBA. En definitiva, una declaración de intenciones donde la cultura y los idiomas se sirven mezclados, no agitados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

POSTS RELACIONATS