Us presentem a Ontraining, el nostre cosí!

Tenim una notícia molt important per donar-vos. Us presentem a Ontraining, el nostre cosí! Ell s’encarrega d’oferir la millor formació en comunicació i idiomes per a empreses.

Compartim amb ell la passió per la comunicació i les ganes d’eliminar totes aquelles barreres comunicatives que poden perjudicar la teva empresa, i encara que és el nostre cosí petit, compta amb el millor equip de professionals de la formació i la comunicació.

Si busques la millor formació en comunicació i idiomes per a empreses, estàs de sort. Els cursos d’Ontraining es basen en una metodologia d’aprenentatge centrada en la pràctica que farà que tot el que aprenguis es converteixi en un benefici per a tu i per a la teva empresa.

El nostre cosí posa la qualitat i la satisfacció dels seus clients per damunt de tot. No et perdis els seus cursos! Són els millors!

Sobre l'autor

Oscar Nogueras

Es el CEO de Ontranslation y dedica algunos ratos libres a escribir en este blog para compartir sus conocimientos. No es para menos, ya que entre su formación cuenta con una licenciatura en filología inglesa, un máster en tradumática, un posgrado en elearning y un MBA. En definitiva, una declaración de intenciones donde la cultura y los idiomas se sirven mezclados, no agitados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

POSTS RELACIONATS