Diversitat cultural més enllà de les paraules
Ja hem parlat diverses vegades sobre la diversitat cultural. Sempre diem que llengua i cultura van unides, oi? Bé, doncs… Llegir-ne més >
Gràcies al nostre coneixement sobre la traducció de cartes de restaurant, hem gaudit de la gran oportunitat de col·laborar amb El Comidista, aquest blog en forma de gegant del periodisme gastronòmic creat per Mikel López Iturriaga i publicat per El País.
Mikel López Iturriaga es va posar en contacte amb nosaltres a través del famós article del nostre blog «La importància de traduir cartes de restaurant – i fer-ho bé!». El va descobrir, el va llegir i, com a tots, li va encantar. De forma que no va poder evitar demanar-nos la nostra opinió sobre el curiós costum que tenen alguns restaurants de trinxar l’idioma no amb els seus ganivets, sinó amb les seves traduccions.
El resultat és aquest interessant article, «From lost to the carta: las peores traducciones de menús». Un autèntic must read amb el qual, a més d’aprendre moltes coses sobre el que no es pot fer, us cargolareu de riure una bona estona.
Salut!
Ja hem parlat diverses vegades sobre la diversitat cultural. Sempre diem que llengua i cultura van unides, oi? Bé, doncs… Llegir-ne més >
Moltes persones venen a nosaltres per contractar un servei de traducció. Lògic! I en moltes ocasions ens trobem amb el… Llegir-ne més >
El vi espanyol té una bona imatge a escala internacional, per això la traducció per al sector vinícola és una… Llegir-ne més >