Els 3 millors plugins de traducció per a WordPress

En aquesta publicació et presentem els 3 millors plugins de traducció per a WordPress. Però, per què els necessites? Doncs perquè instal·lar un plugin de traducció per a WordPress en un únic ambient et permet gestionar la traducció del teu web d’una manera senzilla.

Si el que cerques són traduccions humanes de qualitat a l’altura del contingut original del teu lloc web, aquests són els 3 plugins de traducció per a WordPress que no et pots perdre:

qTranslate – el plugin de traducció per a WordPress amb més descàrregues

El millor de qTranslate, a més del fet que és un plugin de traducció per a WordPress gratuït,  és que emmagatzema l’original i les traduccions a la mateixa entrada i no crea taules addicionals a la base de dades. Et permet estalviar temps i espai! Ara bé, compte amb el servei tècnic: l’equip és molt petit (de fet, només una persona) i de vegades es col·lapsa.

Polylang – el plugin més ben valorat

I amb raó. Polylang és gratuït, té un servei tècnic magnífic i et permet traduir pràcticament tot el contingut del teu lloc web. Per desgràcia, l’actualització no és tan periòdica com la dels altres plugins de traducció per a WordPress, i corre el risc de quedar-se obsolet.

WPML – l’estàndard dels plugins de traducció

D’acord, aquest plugin no és gratuït, però tampoc és car. Té un cost baix, però proporciona un suport tècnic de qualitat i unes actualitzacions periòdiques realitzades per un equip tècnic específic.

Així mateix, a banda de permetre la traducció de tot el lloc web i ser fàcil d’utilitzar, posa a disposició dels usuaris un repertori d’aplicacions pròpies que multipliquen les teves possibilitats. Pots exportar el contingut en format XLIFF, i permet crear perfils per a traductors professionals dins del mateix CMS i enviar-los el contingut a traduir en format XLIFF. Els desavantatges? El fet que creï taules addicionals pot arribar a alentir l’administrador.

Tanmateix, a Ontranslation te’l recomanem, ja que estem certificats per WPML com a servei de traducció i experts tècnics en WPML. Així que, si et prens seriosament el teu lloc web WordPress, endavant amb WPML.

Tu tries quin plugin de traducció vols

El nostre top de plugins de traducció acaba aquí, ara et toca decidir quin tries. Ara bé, estarem encantats que ens aportis el teu coneixement en la matèria i ens descobreixis qualsevol plugin nou o simplement diferent que hagis provat.

Esperem que aquesta publicació t’hagi estat d’ajuda per traduir el teu lloc web! Ja ens explicaràs si has utilitzat algun dels 3 millors plugins de traducció per a WordPress multiidioma.

Fins aviat!

Sobre l'autor

Oscar Nogueras

Es el CEO de Ontranslation y dedica algunos ratos libres a escribir en este blog para compartir sus conocimientos sobre internacionalización, cross-border ecommerce y Traducción SEO. No es para menos, ya que entre su formación cuenta con una licenciatura en filología inglesa, un máster en tradumática, un posgrado en elearning y un MBA. En definitiva, una declaración de intenciones donde la cultura y los idiomas se sirven mezclados, no agitados.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

POSTS RELACIONATS

+ Veure totes les publicacions